Kandidatenlijst 2018

 • dhr. Lubbert van den Heuvel
  e-mail:lvdheuvel@putten.nl / twitter: @lvdheuvel

  Toegevoegde waarde bieden is mijn doel, succesvol zijn is daar een afgeleide van.” Dit is mijn persoonlijke missie en zo wil ik in het leven staan, zowel zakelijk als privé. Met veel plezier ben ik in maart 2018 20 jaar betrokken bij de ChristenUnie, in verschillende rollen en nu al weer bijna 8 jaar als raadslid en fractievoorzitter voor de ChristenUnie in de gemeenteraad van Putten.

  Zo geleidelijk aan tijd om mijn kracht en energie in te zetten voor wat anders dan de lokale politiek, dacht ik…… Dat is echter anders gelopen… Op verschillende manieren en van verschillende kanten is mij helder gemaakt dat ik ook de komende periode nog toegevoegde waarde kan bieden in de Puttense politiek. Graag stel ik mij dan de komende periode ook weer beschikbaar om de Puttense gemeenschap te dienen vanuit de gemeenteraad.

  Dienen met de bijbel, Gods onfeilbaar Woord als fundament. Dankbaar en blij ben ik met de het voorgestelde team van mensen. Een mooie mix van leeftijden en generaties, ook een mix van achtergronden. Een team waarmee we een goede en mooie afspiegeling van onze achterban zijn. Ik vind het bijzonder eervol de rol van lijsttrekker te mogen vervullen, tegelijker voel ik ook een grote verantwoordelijkheid, best spannend allemaal! In de achterliggende jaren is Psalm 18:30 meerdere keren werkelijkheid voor mij geworden. Ook deze taak hoop ik op te pakken met deze tekst in mijn hart. Wilt u voor ons bidden, dat in ons politiek handelen, maar ook in de komende campagne God alle Eer zal ontvangen.

  Oh ja, voor wie mij nog niet kennen, ik ben 47 jaar, getrouwd, 3 dochters (21,16 en 10 jaar oud), geboren in Salem (Ermelo), mijn hele leven doorgebracht in Putten. Samen met mijn compagnon heb ik ICT-bedrijf in Barneveld.

 • dhr. Teun-Jan van Ooijen
  e-mail: tjvooijen@putten.nl / twitter: @teunjanVO

  In de afgelopen periode is meerder keren aan mij gevraagd. Door collega raadsleden van andere partijen, van vrienden, van mijn vrouw: of ik nog vier jaar door wilde gaan met de politiek?

  Nog vier jaar? Met een druk gezin sinds november drie kinderen? Waarom? Omdat ik er zoveel energie van krijg om mij in te zetten voor een nog mooier Putten in al zijn facetten. Nog vier jaar wil ik mij inzetten voor de ChristenUnie omdat het een partij is die dichtbij mij staat hoe ik in mijn geloof sta.

  Met elkaar, als een unie van Christenen. Met een nieuwe en frisse ploeg hoop ik op een mooie campagne naar 21 maart. We hebben u daarbij nodig. Niet alleen met hand en spant diensten maar zeker ook met gebed. Bid u met ons mee, dat God ons werk wil zegenen.

 • dhr. Erik van Hemel
   e-mail:hemel20@hotmail.com / twitter:@ErikvHemel

  Hallo, hierbij een kort gedeelte om mezelf voor te stellen. Geboren in Ermelo, 32 jaar geleden, opgegroeid in Putten. Inmiddels bijna 8 jaar getrouwd met Gerlinda van de Langemheen.

  Samen hebben we 4 kinderen gekregen. Elise (6), Bram en Boaz (3) en Emma (1). Ik werk bij Achmea als sr. Productmanager en ben daarbij verantwoordelijk voor het rendement van diverse mobiliteitsverzekeringen.

  Vanaf december 2016 ben ik binnen de CU-fractie actief als commissielid op Economie en Bedrijfsvoering. Ik ben ervan overtuigd dat God ons in zijn Woord richtlijnen heeft gegeven over hoe een samenleving eruit moet zien. Vanuit die overtuiging heb ik me beschikbaar gesteld voor de ChristenUnie.

 • dhr. Aalt Posthouwer
  e-mail: aalt@posthouwerboerkamp.nl> / twitter: @AaltAposthouwer

  Als Puttenaar, in hart en nieren, draag ik Putten altijd met mij mee. Ook onze kinderen hebben zich in Putten gevestigd. Een dorp als Putten gaat ook met zijn tijd mee en met alles wat bij moderne tijd hoort, net als wijzelf. Het is daarom belangrijk, dat Putten daarbij wėl een dorp blijft. Een dorp met tradities, maar ook met geschiedenis én toekomst.

   Een dorp als Putten gaat ook met zijn tijd mee en met alles wat bij moderne tijd hoort, net als wijzelf. Het is daarom belangrijk, dat Putten daarbij wėl een dorp blijft. Een dorp met tradities, maar ook met geschiedenis én toekomst.

  Zelf probeer ik daar ook gestalte aan te geven als voorzitter van CIMF Fontanus, door daar de mannen vanuit de gehele religieuze “breedte” van ons dorp met elkaar te verbinden en er een sociale eenheid van te smeden. Daar ligt ook één van mijn levensmotto’s, het zoeken waar we elkaar kunnen vinden en raken, op de goede manier.

  Ook door mijn werk in Varkenshandel en veetransport, voel ik mij verbonden met onze omgeving. Putten, een écht Agrarisch dorp met een grootse natuur, daar wil je toch voor véchten ? De komende jaren hoop ik mijn krachten, binnen het team van de CU-Putten, in te kunnen zetten om Putten de uitstraling te kunnen geven die het verdient. 

  We mogen best trots zijn op ons Putten en onze inwoners en ons motto is dan ook : “kunnen we u ergens mee helpen?”. Ook ben ik trots op de evenwichtige samenstelling van het team binnen CU-Putten voor de komende verkiezingen. Waar vindt je nu een team met 20-30-40-50-60ers, dat is toch de “breedte” van ons dorp ?

  We zijn er klaar voor met ons sterke team en hopen de komende jaren de kracht en gezondheid van onze God te mogen ontvangen om onze missie uit te dragen en dat is in afhankelijkheid rechtvaardige beslissingen te mogen nemen en ondersteunen.

 • dhr. Wilco van de Langemheen
  e-mail:wilcovdlangemheen@gmail.com/ twitter: @wvdlangemheen

  Putten is belangrijk voor mij. Het is het dorp waar ik opgegroeid ben en waar omzien naar elkaar de normaalste zaak van de wereld is. Putten is de plek waar ik met veel plezier woon en leef.

  Van jongs af aan heb ik gebruik mogen maken van allerlei voorzieningen. Denk daarbij aan de kerk, de basisschool, de sportvereniging, het zwembad, de gezondheidszorg, het winkelcentrum, de veilige wegen en fietspaden en zo kan ik nog wel even door gaan. Als ik kijk naar de wereld om ons heen dan ben ik dankbaar voor alles wat ik gekregen heb en besef ik me temeer dat we zuinig moeten zijn op ons mooie dorp en op elkaar.

  Daarom doe ik graag iets terug. Via de ChristenUnie heb ik een manier gevonden om dat te kunnen doen. Met gelijkwaardigheid als basisovertuiging is de ChristenUnie een betrokken en dienstbare partij die de samenleving écht in beweging brengt. Niet alleen in Putten, maar ook op provinciaal en landelijk niveau.

  Ik wil mij inzetten voor samenredzaamheid, vrijheid en duurzaamheid. Daarmee kunnen we al het moois waar wij nu van genieten ook netjes doorgeven aan de volgende generatie. En dat is wat mij betreft een prachtig doel om na te streven. Niet alleen voor de komende vier jaar, maar ook daarna.

  Mijn naam is Wilco van de Langemheen en in het dagelijks leven werk ik als adviseur voor gemeenten.

 • dhr. Jan van den Brink

  Ik ben geboren ten zuiden van het dorp in het buurtschap Huinen en inmiddels meer dan dertig jaar getrouwd met Tineke en vader van een dochter en twee zoons. Na de lagere school en de Mulo ben ik gaan studeren voor onderwijzer aan de Pedagogische Academie te Ede.

  Heb vanaf 1976 achtereenvolgens lesgegeven aan de basisscholen ”Bij de Bron”, ”De Ichthusschool” en “De “Schuilplaats”.

  In 1996 heb ik de studie wiskunde opgepakt en ben ik wiskunde gaan geven aan “Calvijn” en sinds 2003 werk ik aan het Johannes Fontanus College te Barneveld. Ondertussen ook maatschappelijk actief geweest.

  En nu na bijna 42 jaar onderwijs komt er tijd vrij om aandacht te geven aan de Puttense politiek. Aan de zijlijn staan en commentaar leveren is wat anders dan zelf constructief meedenken. Ik hoop dit laatste te doen vanuit een christelijke levensbeschouwing. Niet alleen voor “gelijkgezinden” maar voor alle Puttenaren. En daarvoor is onze Christen Unie een uitstekend platform.

 • dhr. Arjan van Beek
  e-mail: fam.ajvanbeek@kpnmail.nl/ twitter: @ArjanvanB

  Hallo allemaal,  Ik ben 27 jaar geleden geboren en getogen in Putten. Inmiddels al weer 7,5 jaar getrouwd met Anneke, en sinds enkele jaren wonen we aan de Schoolstraat.

  Dat is mijn dagelijks werk, daarnaast ben ik ook actief in het tienerwerk van de Hervormde Gemeente, en in dat kader ben ik bijna alle zaterdagavonden te vinden in de jeugdkelder van de Arendshof.

  Ik bouw met liefde aan mijn bedrijf en bouwprojecten, en hecht ook veel waarde aan het meebouwen aan de samenleving in algemene zin. Ik hoop de aankomende periode dan ook een steentje bij te kunnen dragen en daarbij nieuwe dingen te leren.

 • dhr. Gerbert Priem
  e-mail: gpriem@putten.nll / twitter: @gerbert_priem

  Bij de selectiecommissie heb ik aangegeven mij ook na de verkiezingen van 21 maart 2018, beschikbaar te stellen als wethouder. Inmiddels zijn de eerste 100 dagen verstreken en kan aangegeven dat ik mijn taken met veel passie en vreugde t.b.v. alle inwoners van Putten vervul.

  Dit zal ik ook blijven doen vanuit mijn persoonlijke geloofsovertuiging en het besef dat je als wethouder een middel in Gods hand mag zijn om bestuurlijk leiding te geven. Kort iets over mijzelf: Ik ben geboren op 11 september 1960 en getrouwd met Ria die parttime werkt als leerkracht op basisschool school de Akker. Wij hebben 3 kinderen, twee dochters en een zoon, twee zijn inmiddels getrouwd en wonen in Putten. Onze oudste dochter woont in Elburg.

  Waar ga ik als wethouder voor:

  •  Dienend inzetten voor de Puttense samenleving.
  •  Het beste zoeken voor de Puttense gemeenschap.
  •  Een helder Christelijk sociaal geluid laten horen.
  •  Vanuit de CU gedachte een brug slaan naar de samenleving.
  •  Samen met de andere fractieleden onze Christelijke overtuiging in de politiek en maatschappij uitdragen.
  •  En zoals Gert-Jan Segers het verwoordt; met een glasheldere boodschap “het geloof een stem geven”.
 • mevr. Jenneke Lubbertsen
  jenneke@lubbertsen.com / twitter: @JennekeLR

  Mijn naam is Jenneke Lubbertsen – Ruiter, ik ben getrouwd met Gerrit-Jan en moeder van Matthias (5) en Philip (3).

  Naast dit werk vlieger, surf, lees en zing ik graag. Het doet mij pijn dat de wereld niet meer is zoals God haar gemaakt en bedoeld heeft. Al langer dacht ik na over een manier om op te komen voor het onrecht wat ontstaan is.

  Door actief te worden in de politiek wil ik graag bijdragen aan een betere en rechtvaardiger (lokale) wereld.