Fractie bezoekt Europees marktleider Kiezebrink

maandag 19 februari 2018 10:57

Van kuikensekser uitgegroeid tot Europees marktleider als onestop shop voor dierentuinen. Het klinkt als een verhaal uit een jongensboek. Maar het is realiteit, Hanno Kiezebrink begon in 1992 voor zich zelf als kuikensekser en is inmiddels is zijn bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met 6 vestigingen in 2 landen.

Het merendeel van deze bedrijven, 5 om precies te zijn is gevestigd op bedrijventerrein de Hoge Eng in Putten. Dagelijks zorgen hier ruim 50 mensen er voor dat het merendeel van de Europese dierentuinen wordt voorzien van het voedsel dat niet lokaal te verkrijgen is.

Vol enthousiasme vertelt Hanno Kiezebrink de delegatie van ChristenUnie Putten over zijn bedrijf en zijn beweegredenen. Lijsstrekker Van den Heuvel ‘Mooi om deze ondernemer te horen spreken over zijn bedrijf, maar ook over zijn motivatie, liefde voor Zijn Schepper en de schepper’. Het feit dat er namelijk heel veel kuikentjes vernietigd werden was reden voor Hanno om op te zoek te gaan naar een zinvolle toepassing van deze kuikens’. Deze zinvolle toepassing werd gevonden in de mogelijkheid om ze te gebruiken als diervoeding.

Inmiddels is een volgende generatie aangetreden in het bedrijf Kiezebrink Focus on Food. Reden voor Hanno om zich bezig te houden met een nieuw product. Een productie waarmee de agrarische sector opnieuw een mooie dienst wordt bewezen.

Vol van de verschillende indrukken en het besef dat er in Putten meer gebeurt dan we ons vaak bewust zijn verlaat de ChristenUnie Delegatie het bedrijf van Kiezebrink. Echter niet voordat lijsttrekker Van den Heuvel Kiezebrink de ChristenUnie Waardevol erkenning heeft overhandigd.  

Labels
Verkiezingen

« Terug