ChristenUnie stelt manifest Waardig ouder worden op

waardig ouder worden -2maandag 12 maart 2018 09:45

‘Waardige ouder worden’, dat was de inbreng van de ChristenUnie tijdens de door D66 aangezwengelde discussie over levensbeëindiging. Tijdens de coalitie onderhandelingen heeft de ChristenUnie zich ook hard gemaakt voor dit thema, met als resultaat een budget van 180 miljoen voor de invulling van ‘Waardig ouder worden’.

Samen met de verschillende ouderenbonden heeft de ChristenUnie een manifest ‘Waardig ouder worden’ opgesteld. Een breed gedragen manifest! Om ‘Waardig ouder worden’ ten uitvoer te brengen zijn lokale allianties nodig. Een belangrijk deel van de uitvoering is voor rekening van o.a. de gemeenteraden. Draagvlak vanuit gemeenten is dus belangrijk.

Afgelopen zaterdag is het manifest ondertekend door Gert-Jan Segers en tientallen afgevaardigden van lokale ChristenUnie fracties.  Namens de ChristenUnie Putten heeft lijsttrekker en fractievoorzitter Lubbert van den Heuvel het manifest ondertekend.

‘ChristenUnie Putten is dankbaar en blij voor dit manifest, aandacht voor onze ouderen is belangrijk, zij verdienen het en om die reden zullen wij in de komende tijd ook graag invulling geven aan dit manifest’, aldus Lubbert van den Heuvel.

Van den Heuvel vervolgt ‘dit manifest is weer een mooi voorbeeld van een lokale partij met lijntjes naar Den Haag’.

Labels
Verkiezingen

« Terug