Berichten over Verkiezingsprogramma

 1. Aanbieding verkiezingsprogram CU 22-26.jpg
  Door Niels Kok op 7 maart 2022

  ChristenUnie heeft het best leesbare verkiezingsprogramma

  ChristenUnie Putten heeft de leesbaarheidsverkiezing, georganiseerd door Bibliotheek Noordwest Veluwe, gewonnen. In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart werden vijf politieke partijen in de gemeente Putten beoordeeld op de leesbaarheid van hun verkiezingsprogramma. 

  De Bibliotheek heeft samen met journalist Annemieke Westphal alle verkiezingsprogramma’s beoordeeld op vormgeving, woordkeuze en begrijpelijkheid. Hierbij is gelet op duidelijke lettertypes, foto’s en kleurgebruik, maar ook op taalgebruik. 

  Eenvoudige taal
  Om voor iedereen ons programma leesbaar te maken hebben wij ons programma verkort en in eenvoudige taal geschreven. Deze kun je hier vinden of downloaden.

  Lees meer over "ChristenUnie heeft het best leesbare verkiezingsprogramma"
 2. Aanbieding verkiezingsprogram CU 22-26.jpg
  Door Niels Kok op 29 november 2021

  ChristenUnie presenteert Verkiezingsprogramma ‘Oog voor elkaar, oog voor Putten’

  ChristenUnie Putten presenteerde afgelopen woensdag het verkiezingsprogramma voor Putten in de periode van 2022 tot 2026. Op de ledenvergadering is het programma unaniem vastgesteld.

  Afgelopen maanden is door heel veel mensen meegewerkt aan het verkiezingsprogramma. Tal van verenigingen en stichtingen hebben inbreng geleverd. Maar ook deskundigen, ondernemers en betrokken inwoners uit Putten hebben meegedacht. Daarnaast werden mensen via een videoboodschap gevraagd om input en was er een webformulier. 

  Lees meer over "ChristenUnie presenteert Verkiezingsprogramma ‘Oog voor elkaar, oog voor Putten’"